Over mezelf

Karen Rubbrecht

In 2013 studeerde ik af als logopediste. Tijdens deze studies heb ik mijn passie voor de stem ontdekt. Al snel bleek dat ik hier veel meer wou gaan doen. Ik ben mij steeds blijven bijscholen in alles wat met spreken te maken heeft. Zo ben in gespecialiseerd in de behandeling van articulatiestoornissen en afwijkende mondgewoonten. In 2018 volgde ik het postgraduaat stem. Hierdoor mag ik mij na verschillende jaren ervaring en opleiding ook stemtherapeut noemen. Van 2019-2021 mocht ik ervaring opdoen als stemtherapeute in de Stemkliniek te Eeklo. Hiernaast ben ik ook werkzaam als OMFT-therapeut bij Orthodontie Deboosere te Eeklo en werk ik op maandagen en woensdagen bij Respire Clinic te Gent. Consultaties kunnen vanaf heden ook in Nieuwpoort plaatsvinden. 

Ik ben lid van de VKS (Vlaamse Kwaliteitskring Stem), de VVL (Vlaamse Vereniging voor Logopedisten) en de intervisiegroep voor stem bij transgender personen. Blijven bijscholen is belangrijk om kwalitatieve behandelingen te garanderen. Hierdoor volg ik op regelmatige basis extra opleidingen en/of workshops. 

Sinds 2021 geef ik ook workshops, coaching, webinars en opleidingstrajecten voor ouders van jonge kinderen, patiënten en collega logopedisten. Voor meer info kan u terecht onder het luik workshops. 

Karen Rubbrecht Logopedie OMFT