top of page

Let's meet our team!
 

Karen Rubbrecht

1.png

Als logopediste ontdekte Karen al snel de passie voor myofunctionele therapie en de stem. Hierdoor blijft zij zich steeds bijscholen in alles wat met spreken, ademhaling en spierevenwicht te maken heeft.

Ze is gespecialiseerd in de behandeling van afwijkende mondgewoonten en articulatieproblemen. Verder behaalde zij ook de diploma’s als stemtherapeut, myofunctioneel therapeut en Buteyko-instructeur.

Op maandagen en woensdagen is Karen werkzaam bij Respire Clinic te Gent. Op de andere dagen kan je in onze eigen praktijk in Nieuwpoort terecht voor consultaties.

Karen is actief lid van verschillende verenigingen. Daarnaast volgt ze veel nationale en internationale bijscholingen om up to date te blijven en kwalitatieve behandelingen te garanderen. 

Sinds 2021 geven wij zelf ook workshops, coaching, webinars en opleidingstrajecten voor ouders van jonge kinderen, patiënten en collega logopedisten. Ons doel is om mensen beter te informeren en te zorgen voor kwalitatievere behandelingen. Voor meer info kan u terecht onder het luik workshops. 

Door te luisteren naar jouw hulpvraag en mijn ervaring bieden wij een individuele, op maat gemaakte behandeling!

bottom of page